Bejelentés


Üdvözöllek FireBlade oldalán!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.









Üdvözöllek!

Az oldalon megtalálsz majd pár vicces képet, idézeteket, vicceket, bannereket. Ha tetszik az oldal te is könnyen tudsz készíteni mindössze pár óra alatt összedobhatsz egy nagyon farankó weboldalt amiért mások 50-100 ezer forintokat is elkérnének! Remélem elnyeri tetszésed és te is nekilátsz, hogy elkészítsd saját oldalad.









Látogatók száma:

free counters




MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
















Üzenőfal


Név:

Üzenet:



Hírek
Fegyveres rablót fogtak el a fővárosban

Feltehetően fegyverrel rabolt ki egy élelmiszerboltot egy férfi a fővárosban csütörtökön este, nem sokkal a bűncselekmény elkövetése után elfogták - mondta el Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek.

tovább >>


Egymilliót perkáltak Ördög Nóráért!

Míg Bódi Margó elad, a férje, Guszti rovart irt, az Irigy Hónaljmirigy tagjai pedig sütésbe fognak - Munkaidejét bocsátja árverésre néhány hazai híresség, az így befolyt összeggel a robogós mentőszolgálatot támogatják. A legtöbbet Ördög Nóriért ajánlották.

tovább >>


Mit titkol Daróczi Dávid holttestének megtalálója?

H. Hubert választ adhatna a nyitott kérdésekre, de mind a mai napig nem állt ki a nyilvánosság elé

tovább >>


Megafaunát alkohattak az észak-amerikai dinoszauruszok

Az adatok elemzése szerint a dinoszauruszok ügyesen alkalmazkodtak mindenféle környezethez, és nem korlátozódtak földrajzi tartományaikra

tovább >>



Szavazás


Linkek




Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!